Wilt u wonen aan de Bonkevaart? Zo werkt het!

Wilt u fraai en comfortabel wonen, maar ook heel duurzaam? Zorg dan dat u de start verkoop niet mist! U kunt zich nu al aanmelden als geïnteresseerde, dan brengen wij u als 1e op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en stappen in het verkoopproces. De voorlopige planning is als volgt:

Woonwens-enquête invullen
De grote lijnen voor Wonen aan de Bonkevaart zijn al bekend. Maar voor de afwerking horen we graag uw wensen! We zijn onder andere benieuwd welke architectuur u aanspreekt en uw voorkeur met betrekking tot de indeling van de woning. Laat het ons weten, we kunnen uw ideeën nu nog meenemen in de ontwikkeling.

Informatie online
In januari komt de interactieve situatiekaart online waar u per woning de prijsrange, plattegronden en definitieve specificaties kunt inzien. Vanaf dat moment kunt u ook uw voorkeur voor een bouwnummer doorgeven. Let op: dit is nog geen definitieve inschrijving.

Start verkoop
De officiële start verkoop is gepland in februari. We zullen u later informeren over de exacte datum. De verkoop gebeurt volledig digitaal, via online inschrijving. Zorg dus dat uw aangemeld bent als geïnteresseerde, zodat u de start verkoop niet mist.

Inschrijven als koper
U kunt u gedurende twee weken inschrijven op uw favoriete woning. Via de nieuwsbrief en de website geven we u tegen die tijd nog extra informatie over het online inschrijven.

Toewijzing van de woningen
In maart worden de woningen toegewezen aan de ingeschreven belangstellenden.

Start bouw en oplevering woningen
De start van de bouw is geheel afhankelijk van de verkoop van de woningen. De verkoop vindt plaats in februari. De bouw zal, afhankelijk van meerdere factoren, in het najaar van 2018 starten. De oplevering kan plaatsvinden omstreeks de zomer van 2019. Echter kunnen hier géén rechten aan worden ontleend.

U bepaalt de finishing touch!
Meld u aan en geef uw woonwensen door.

De plannen en ontwerpen zijn in grote lijnen klaar, maar u kunt meedenken over de finishing touch! Meld u nu aan als belangstellende, dan krijgt u direct een enquête in beeld over uw woonwensen. Met de resultaten van deze enquête kunnen wij de plannen nog beter afstemmen op uw wensen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen middels een digitale nieuwsbrief.