Elke woning is uniek

Wat de woningen gemeen hebben, is dat ze zowel binnen als buiten alle ruimte bieden. Ze beschikken over een zeer diepe tuin, een eigen aanlegsteiger en genoeg plaats voor een uitbouw. De woonkamer en eetkeuken zijn ruim opgezet. Ook is uw woning voorzien van een luxe badkamer met sanitair en tegelwerk. Hoe u de ruimte in en rondom de woning benut, kunt u helemaal zelf kiezen. Kiest u voor een woning met een dakkapel of een woning met een uitbouw? Uw eetkeuken aan de Bonkevaart of liever de zithoek aan die zijde? Het is helemaal aan u!

Wonen aan de Bonkevaart wordt geheel vernieuwd!
Een andere architect, nieuwe uitgangspunten én de wensen van u als geïnteresseerde hebben geleid tot frisse inzichten. Met als resultaat: een plan dat bestaat uit zestien uitzonderlijk mooie tweekappers tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Binnenkort meer… Nieuwsgierig? Meld u aan als geïnteresseerde en houd uw mailbox in de gaten!

 

Type A

Type A is de zogenoemde standaard woning. Een hoge standaard; dat zeker. Op de begane grond vindt u een ruime eetkeuken en woonkamer.

Type B

De woningen van type B beschikken over een ruime dakopbouw. Hierdoor ontstaat extra ruimte op zolder.

Type C

Woningen van het type C hebben een uitbouw aan de straatzijde. Zo ontstaat een heerlijke ruime leefkeuken met mogelijkheden voor een kookeiland.

Verkoop & informatie

Makelaardij Hoekstra
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
Tel. 058 - 2337333
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
www.makelaardijhoekstra.nl

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed bv
Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle
Tel. 038 - 8537032
zwolle@slokkervastgoed.com
www.slokker.com/vastgoed